Tekstgrootte: 
gevolgd pad: Home - Alles over alles - Woonkamer - Wandbekleding 2
   

Wandbekleding

Herinneringenoplinnen.nl | 2
101 Woonstickers | 1
Eijffinger | 3
 Waar te koop?
X
 Waar te koop?
X
 Waar te koop?
X
Histor | 4
Pure & Original | 5
 Waar te koop?
X
 Waar te koop?
X
Behangwereld | 6
Spaltart | 7
Arte | 8
 Waar te koop?
X
 Waar te koop?
X
 Waar te koop?
X
Foto 1

Muurstickers zijn ook een leuke manier om een wand op te pimpen. Zoals deze retro-cirkels die in elke gewenste kleur te verkrijgen zijn.

 

Foto 2

Het eerste lachje, de eerste stapjes, de eerste verjaardag: baby's worden veel gefotografeerd. En tussen al die babyfoto's zit vast een hele bijzondere. Laat deze foto printen op fotodoek en je hebt een prachtige herinnering aan een onvergetelijk moment.

 

Foto 3

Wanneer je een extra speciaal effect wenst, kies je voor fotobehang zoals deze eigentijdse, hippe print: Eijffinger Wallpower Next Urban Graffiti 393017

 

Foto 4

Natuurlijk kun je er ook gewoon kiezen om één of meerdere mooie kleurtjes op je muren te verven. Hoe speciaal je kleurwens ook is, op deze manier lukt het altijd!

 

Foto 5
De toevoeging van krijt zorgt voor de zeer matte poederachtige uitstraling van de verf. De samenstelling van deze krijtverf met de natuurlijke pigmenten geeft een zeer diepe intense volheid in kleur.

 

Foto 6

Behang met diepte. 3-D bril niet nodig!

Living walls van Lars Contzen collection Two, nr. 6694-14

 

Foto 7

Spaltart: gespleten hout aan de wand

Designer Klaus Wangen liet zich opmerken met een speelse, ietwat robuuste vorm van wandbekleding in hout. De bekleding iAs opgebouwd uit houten panelen met een ruw en sterk gestructureerd oppervlak. Dat unieke oppervlak ontstaat door het splijten van hout, een eeuwenoude techniek.

 

Foto 8

Daim of moiré

Er bestaat altijd een zeker spanningsveld tussen mode en interieur. Modeontwerpers gaan graag de uitdaging aan om met minder voor de hand liggende materialen aan de slag te gaan. Maar ook de interieurwereld deinst daar niet voor terug. De ontwerper die Antelope voor Arte creëerde, wilde een collectie muurbekleding met een duidelijke link naar kleding, handtassen en bijbehorende accessoires. Het tactiele dat we in de vorige collecties van Arte al zagen, blijft ook hier bewaard. Antelope is een assortiment aan wandbekleding dat voelt en er uitziet als daim. De Camouflage collectie is geïnspireerd door het moiré-effect dat je krijgt als je twee draden van eenzelfde glanzende stof onder een verschillende hoek met mekaar verweeft. Met fascinerende nuances op je muur tot gevolg.